Franchise

Franchise

Australiens national(snabb)mat Sushi handroll eller Australian roll som de ofta kommit att kallas är Australiens nationella snabbmat. Genom fusion mellan det japanska köket och andra kulturer har olika färger, former och smaker trätt fram ur de ursprungliga makirullarna. Namnet Sushi hand roll innebär att det är lätt att äta med handen. I Sverige kallar vi det helt enkelt för sushirullar. Sushirullar är omåttligt populärt i Australien, oavsett ålder eller kön. Antalet restauranger som säljer dessa rullar är otaliga och de mest framgångsrika kan sälja så mycket som 3000 rullar om dagen. Vi driver i dagsläget en framgångsrik verksamhet i Stockholm och planerar nu att expandera, både i egen regi samt genom franchisetagare.

Sushirullen är en modern, enkel och bekväm snabbmat baserad på det äkta japanska sushiköket. Vi tar fram en stor variation på ingredienser i sushirullarna så att alla kunder, oavsett nationalitet eller generation kan njuta av harmonin i utseende, färg och smak, exempelvis teriyakikyckling, lax med wasabimajonnäs och ingefära, yakiniku av strimlat nötkött, spicy tuna, vegetariska varianter med avokado/tofu/omelett/sjögräs och många fler. Vi finns här för er hela vägen från signerat avtal till att restaurangen öppnar, men även efter att restaurangen är igång finns vi till hands för vägledning och support för att vi som team skall lyckas nå framgång.


Vi söker nu partners i hela Sverige!

När vi kom i kontakt med detta fantastiska sushikoncept utomlands dröjde det inte länge innan vi blev frälsta entusiaster, en svensk lansering var ofrånkomlig. Vi kände oss förpliktigade, dels för vår egen skull men även för Stockholmarnas välmående att ta saken i egna händer. Sagt och gjort, planerna började smidas 2012 och drygt ett år senare öppnade vi vår första enhet på Drottninggatan.

Sedan dess har vi växt, vi finns nu på:

• Drottninggatan 70
• Kungsgatan 53
• Sergels torg (Sergelarkaden 12-14)
• Stockholm Centralstation (Klarabergsviadukten 49)
• Fridhemsplan (Sankt Eriksgatan 38)
• Farsta Centrum
• Globen Shopping
• Nacka Forum

Sushirullen växer globalt!

Nu är Sushirullen en internationell kedja! Vi har öppnat en enhet i Helsingfors, Finland. Adressen är Runebergsgatan 6B (Runeberginkatu 6B). Vi är mycket nyfikna på hur vår mat tas emot i Finland, självklart hoppas vi på samma goda mottagande där, som hemma i Sverige.

Spänn fast er, inom kort öppnar vi fler enheter. Detta är bara början!

Vill du veta mer, fyll i blanketten så kommer du att få mejl med vår franchise prospect.

Kontakt

Development Manager
Kontakt: Mikael von Bargen
Mejl: Mikael.vonbargen@sushirullen.se
Tel: +46 (0) 728 575 776

Ladda ner
Franchise prospekt